Trouwen

Ja... ik wil!


Zo kaal, zo leeg, zo 'basic' als het is, zo kleurrijk, zo ontroerend, zo gezellig kan het óók zijn. Met alles wat u verwacht van bijvoorbeeld: een supergeslaagde huwelijksceremonie. Tranen, gesnotter en méér... maar meteen daarna... JoeHoe... Feest. En hoe!

JA... ik wil! Kom binnen en... WOW! Feestelijk gedekte tafels. Champagne knalt. De eerste toespraak. Hoog de glazen en het diner neemt een aanvang. Alles is van tevoren met u doorgenomen. Alles is geregeld.

Gastvrouw en gastheer, voor de gelegenheid mét Zuidwester, verwelkomen uw gasten. Zuyderzee ballades. Kapstokken. Heren- en dames sanitair. Volop parkeergelegenheid. Ambtenaar burgerlijke stand. Drank. Honden aan de lijn s.v.p.

Ja... ik wil wel!


Overnachting voor uw gasten?
Ook daar kunt u iets heel bijzonders van maken want: Het Bos Roept!  -met haar Snippenwei is hemelsbreed vlakbij: #link het bos roept#. Vervoer heen, terug en naar elders: hup- met z'n allen in de grote huifkar, getrokken door 80 eco-paarden

Hoe uniek is Het Huis van Niets?

Zeer. Nergens in Nederland vindt u een locatie ...zo desolaat en tegelijk zo gevuld met de historie van de drooglegging van de Zuiderzee. Het eerstvolgende Huis van Niets (look-a-like) vindt u in Lourioug-Khaï (Siberië) aan de oever van de Anabar. Maar waarom zou u zo ver gaan?